Vacatures

Project monteur

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers in Eindhoven zoeken wij een projectmonteur. In deze functie kom je te werken in een dynamische omgeving. Zowel monteurs met beperkte ervaring (die aan de hand van een ervaren collega het vak willen leren) als monteurs met meerdere jaren ervaring worden uitgenodigd te reageren. Als project monteur ben je verantwoordelijk voor het bouwen, testen en plaatsen van besturingskasten en/ of machines. Je coördineert de werkzaamheden zodat deze worden uitgevoerd conform planning en technische specificatie. Je werkzaamheden omvatten het gehele traject van montage tot en met inbedrijfstelling, en worden zowel in binnen- als buitenland uitgevoerd.

Functie eisen

De gedachte dat jij een groep monteurs op sleeptouw neemt en/ of zelf een stuk werk verzet op locatie bij een klant van onze opdrachtgever, maakt jou enthousiast. Je bent in staat om goed samen te werken met andere afdelingen in een dynamische omgeving. Je beschikt over minimaal een MBO opleiding richting elektrotechniek/ mechatronica en hebt ervaring in het zelfstandig bouwen van besturingskasten, bekabelen van machines en het bieden van ondersteuning tijdens de inbedrijfstelling. Je hebt ruime technische kennis van de industriële automatisering en machinebouwprojecten. Je bent flexibel, stressbestendig en nauwkeurig en beschikt over goede communicatieve vaardigheden, ook in het Engels. Ben jij degene die wij zoeken?

Vacature nummer: 1693682
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring