Vacatures

Productieleider

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers in Eindhoven zoeken wij een productieleider, je gaat hierbij werken in een dynamische omgeving. In de rol van projectleider ben je eindverantwoordelijk voor het leiden, coördineren en uitvoeren van projecten. Je zorgt ervoor dat de projecten gerealiseerd worden binnen de overeengekomen termijn, kwaliteit en het budget. Daarnaast heb je ook commerciële taken. Het acquireren van nieuwe opdrachten en verbreden van de bestaande business van de betreffende klant behoren tot je takenpakket. Je bent, samen met de klant, dagelijks bezig met het stellen van prioriteiten en het maken van projectplannen. Ook de interne afstemming met engineering en productie zijn essentiële elementen in je rol. Je voelt je thuis in een dynamische en voortvarende omgeving en je combineert je passie voor techniek en commercieel gevoel met een ondernemende en klantgerichte mentaliteit. Je weet de juiste prioriteiten en deadlines te realiseren en stuurt de interne organisatie op het nakomen van afspraken die gemaakt zijn met de klant.

Functie eisen

Ben jij degene die wij zoeken? Dan beschik je over een Hbo-opleiding in de richting Electrotechniek of Mechatronica en hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je bent dus gewend te werken in een high tech omgeving. Je bent planmatig en communicatief sterk en beschikt over het vermogen binnen een team verbeteringen door te voeren om maximaal draagvlak en resultaat te behalen. Je bent zelfstandig en hebt een goed ontwikkeld organisatievermogen voor de planning en indeling van werkzaamheden. Daarnaast ben je uitstekend in staat binnen de gestelde werkzaamheden doelstellingen te formuleren en prioriteiten te stellen. Tenslotte ben je besluitvaardig, commercieel en bovenal een teamplayer.

Vacature nummer: 1693676
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring