Vacatures

Productietrainer

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers in Eindhoven zoeken wij een productietrainer. Je werkt nauw samen in een team van productietrainers en de production manager om de afdeling op een hoger plan te brengen. Jouw groep (ongeveer 12 assemblagemonteurs) assembleert zelfstandig complexe kabels aan de hand van tekeningen, werkvoorschriften en procedures. Je taak hierin is het begeleiden van het productieproces in al zijn facetten. Je motiveert en instrueert je collega’s en controleert de producten die door hen gemaakt worden. Door je positieve houding weet je mensen mee te krijgen en te motiveren. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de netheid van de werkplek en spreek je de mensen in je team aan op het nakomen van afspraken.

Functie eisen

Onze opdrachtgever biedt een ondernemende en verantwoordelijke functie met marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan de training en ontwikkeling van medewerkers. We zijn een ambitieuze, technische en vooruitstrevende organisatie die zijn diensten verleent aan klanten die in de top van de high tech sector acteren. De voelbare passie voor industriële automatisering zorgt ervoor dat wij constante hoge kwaliteit kunnen leveren. Onze opdrachtgever is aangesloten bij de CAO Metalelektro.

Vacature nummer: 1693549
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring