Vacatures

(LEAD) Software Engineer

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers in Eindhoven zoeken wij een (LEAD) software engineer. Als software engineer ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig of in teamverband realiseren van industriële automatiseringsprojecten. Je vertaalt de wensen en eisen van de klant naar het juiste software ontwerp. Nadat het software ontwerp gerealiseerd is, neem je de installatie bij de klant in bedrijf. Je hebt intensieve contacten met diverse disciplines in de eigen organisatie maar ook met bestaande en potentieel nieuwe klanten en leveranciers.

Functie eisen

Ben jij degene die wij zoeken? Dan beschik je over een HBO-opleiding richting Elektrotechniek, Mechatronica of Aandrijf- en besturingstechniek en hebt minimaal enkele jaren aantoonbare ervaring als software engineer. Je beschikt over een ruime technische kennis van de industriële automatisering en bent vertrouwd met machinebesturingen. Ervaring met Siemens, Allen Bradley of Beckhoff is gewenst en affiniteit met servosystemen (dimensionering) heeft zeker een pré. Je bent resultaatgericht, flexibel en stressbestendig, en beschikt over goede commerciële en communicatieve vaardigheden. Je bent in staat om binnen het project een coördinerende taak op je te nemen.

Vacature nummer: 1693514
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring