Vacatures

Bouwkundig werkvoorbereider / calculator

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers zoeken wij een bouwkundig werkvoorbereider/calculator. In deze functie zorg je voor een accurate en gedegen voorbereiding van onze projecten, voorafgaand aan én tijdens de bouwperiode, met als doel een tijdige en volledige levering van de benodigde middelen op de bouwlocatie. Daarnaast verzorg je werkinstructies en vervang je soms de projectmanager in geval van diens afwezigheid. Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het calculeren en uitwerken van bestekken en tekeningen. Je verzorgt informatie op het gebied van bestellingen, levertijden en prijzen. Daarnaast onderhoud je contacten met de uitvoerder op locatie, leveranciers, onderaannemers en accountmanagers. Het opstellen van werkplannen voor de uit te voeren projecten, behartigen van de korte termijnplanning en de bouwtechnische administratie van het project behoren ook tot jouw werkzaamheden. Je werkt meer-/minderwerk uit en je draagt zorg voor de administratieve afhandeling. Tot slot ben je verantwoordelijk voor het naleven van richtlijnen, werkinstructies en procedures die betrekking hebben op kwaliteitszorg- (BRL, PED e.d.) en veiligheidszorgsystemen (VCA).

Functie eisen

Ben jij degene die wij zoeken? Dan beschik je over een afgeronde Hbo/Wo opleiding richting bouwkunde en heb je enkele jaren relevante werkervaring in een vergelijkbare functie. Je bent flexibel, organisatorisch sterk en je kunt meerdere projecten tegelijkertijd goed overzien. Daarnaast ga je kwaliteitsgericht en planmatig te werk. Je hebt kennis van terminologie en regelgeving aangaande van de semipermanente bouw. Tot slot beheers je de Nederlandse, Engelse en Duitse taal.

Vacature nummer: 1692502
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring