Vacatures

Inkoper

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers in Venlo zijn wij op zoek naar een ervaren Inkoper. Onze opdrachtgever doet veel zaken in Duitsland, vandaar dat je veel met de Duitse taal gaat werken. In deze functie ben jij het aanspreekpunt voor alles wat met leveranciers te maken heeft. Je bouwt een groot netwerk op met potentiële leveranciers. Jij draagt de verantwoordelijkheid voor de strategische ontwikkeling van de inkoopprocessen, je zorgt ervoor dat er een globaal inkoopbudget komt en dat iedereen hier zich aan houdt. Samen met jouw leidinggevende onderhandel je over prijzen en afspraken. Tot slot verzorg je kwaliteitsproeven, binnenkomende monsters en onderzoek je productrecensies.

Functie eisen

Ben jij degene die wij zoeken? Dan heb je een passende studie afgerond en heb je aansluitend minstens drie jaar ervaring in een soortgelijke functie. Het is hierbij belangrijk dat je met internationale leveranciers hebt samengewerkt. Jij kunt omgaan met veel verantwoordelijkheid en je bent bereid om te reizen voor je werk. Je brengt veel analytisch denkvermogen mee en je bent in staat om nieuwe inkoopstrategieën te ontwikkelen. Door jouw ervaring op de internationale markt beheers jij de Engelse taal uitstekend.

Vacature nummer: 1692469
Uren per week: 45.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring