Vacatures

Controller

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers in Venlo zijn wij op zoek naar een controller. In deze functie ga jij je bezig houden met het opzetten van een goedlopende finance afdeling. Hierbij ben jij verantwoordelijk voor de alles op het gebied van finance, controlling en accounting, je geeft hierbij leiding aan de Accounting teams. Jij zorgt voor de budgetten, prognoses en de kostenplaatsenberekeningen. Jij gaat je bezig houden met het invoeren van kerncijfers in het gehele bedrijf en je bent de vraagbaak voor moeilijke vragen met betrekking tot jouw vakgebied en met betrekking tot de maandelijkse en kwartaal rapporteringen. Als sparringpartner van jouw leidinggevende ken jij alle kosten en weet jij mee te denken over het optimaliseren van het beleid.

Functie eisen

Ben jij degene die wij zoeken? Dan beschik je over een afgeronde economische opleiding of je kunt aantonen de relevante zaken hieruit ook in jouw opleiding gehad te hebben. Daarnaast beschik je over meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie en beschik je over grote Excel kennis. Ook is het belangrijk dat jij de Duitse en Engelse taal goed beheerst. Tot slot is het van belang dat je over een goede taalkennis beschikt, over analytische vaardigheden beschikt en je goed jouw visie kunt over brengen.

Vacature nummer: 1692431
Uren per week: 45.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring