Vacatures

Projectmedewerker Warehouse

Functie omschrijving

Ben jij op zoek naar een veelomvattende baan, waar geen dag hetzelfde is, waarbij je de juiste goederen en de juiste aantallen tijdig inspecteert, verzendklaar maakt en in zeecontainers stuwt? Wil je werken in de regio Echt binnen een internationale onderneming welke is gespecialiseerd in het leveren van technische producten? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou! Als projectmedewerker Warehouse ben jij onder andere verantwoordelijk voor de inspectie van binnengekomen goederen (aan de hand van o.a. paklijsten en product-specificaties). Ook zorg je voor het verzendklaar maken van goederen en het labellen van verpakkingen met klantinformatie. Optimaal samenstellen van de colli (bijvoorbeeld dozen op pallets) en het maken van collilijsten voor de Binnendienst. Tot slot zorg je voor het stuwen van goederen in zeecontainers.

Functie eisen

Ben jij degene die wij zoeken? Dan beschik je bij voorkeur over een afgerond MBO niveau (Logistiek of Techniek; MTS). Dat kan door opleiding en/of juiste werkervaring zijn verkregen. Een VOG verklaring (Verklaring Omtrent Gedrag) overleggen mag geen probleem voor je zijn. · Ook is het belangrijk dat je minimaal een aantal jaren werkervaring hebt in een magazijn. Bij voorkeur binnen een klein bedrijf waar projecten uitgevoerd worden. Ook ben je technisch voldoende onderlegd om producten uitgebreid visueel te kunnen controleren (ingangscontrole). Rij-ervaring met een heftruck heb je ook nodig (geldig heftruckcertificaat is vereist). Je spreekt en schrijft Nederlands en hebt basiskennis van de Engelse taal. Je hebt ervaring met transportdocumenten zoals de CMR, collilijsten en paklijsten. Ook heb je basis kennis van Excel en Word. Tot slot ben jij iemand die bereid is tot incidenteel overwerk en sta je fysiek je mannetje.

Vacature nummer: 1691036
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring