Vacatures

Maintenance Engineer

Functie omschrijving

Voor een grote speler in de keramiekbranche zoeken wij een Maintenance Engineer. Als Maintenance Engineer is geen dag het zelfde. Jouw belangrijkste uitdaging is om onze machines te analyseren en er preventieve onderhoudsplannen voor te maken, zodat jouw nieuwe werkgever nog meer rendement uit de machines kan halen. Daarbij zijn jouw technisch inzicht, analytisch vermogen en communicatie- en rapportage skills erg belangrijk. Je bent gewend om projecten zelfstandig op te pakken en vindt het fantastisch om naast je bureauwerk de machines en installaties ook in de praktijk te analyseren en testen. Concrete werkzaamheden zijn het opstellen van preventieve onderhoudsplannen van de machines en het verbeteren van de procesinstallaties. Je adviseert leidinggevende en je onderzoekt productietechnische storingen. Daarnaast digitaliseer je nieuwe en bestaande concepten en ben je trouble shooter bij complexe technische problemen. De standplaats voor deze functie is Deest maar je werkt voor alle fabrieken binnen jouw nieuwe werkgever. De functie is nieuw binnen de organisatie en je krijgt veel ruimte om deze functie goed uit te bouwen. Je rapporteert aan de Manager Techniek en Onderhoud. Optimalisatie van de fabrieken is echt speerpunt van jouw nieuwe werkgever. Er zijn veel uitdagende projecten waar je als Maintenance Engineer echt je ‘steentje’ kunt bijdragen.

Functie eisen

Ben jij degene die wij zoeken? Dan heb je een afgeronde Hbo opleiding richting werktuigbouwkunde, mechatronica en scheepswerktuigkunde. Ook heb je ervaring binnen een technische dienst in een industriële omgeving en ervaring met het schrijven van preventiefondhoudsplannen. Daarnaast ben je organisatiesensitief en ben je in staat functionele sturing te geven aan TD-organisaties. Kennis en ervaring met SAP PM is een pré. Omdat het een nieuwe functie is wordt er veel initiatief verwacht!

Vacature nummer: 1690910
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring