Vacatures

Productieleider

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers in Erlecom zoeken wij een productieleider. Als productieleider geeft je direct leiding aan 10 productiemedewerkers in een 2 ploegendienst op onze fabriek in Erlecom. Wat ga je precies doen? Leiding geven aan, realisatie en kwaliteitsbewaking van de productie. Ook draag je bij aan de optimalisatie van de productie processen m.b.t. o.a. kwaliteit, inzet, grondstoffen, arbo en energie. Je ziet toe op de naleving van de Arbo en milieuvoorschriften en je draagt zorg voor diverse personele aangelegenheden (o.a. voeren van functioneringsgesprekken, ontwikkeling en opleiden van personeel) en aanvullende administratieve taken, inkoop hulp- en toeslagstoffen.

Functie eisen

Ben jij degene die wij zoeken? Dan beschik je over Mbo werk en denkniveau en ruime ervaring in leidinggeven in een productie omgeving. Kennis en ervaring met keramiek is een pré. Het is in ieder geval belangrijk dat he bereid bent verdere vakgerichte kennis te ontwikkelen. Als persoon ben jij aansturend, bouwend, communicatief en organisatorisch. Je hebt een groot analytisch vermogen en je bent een onderzoekende persoonlijkheid. Tot slot ben je flexibel qua werktijd en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit. Na een eventueel gesprek volgt een assessment via GITP.

Vacature nummer: 1690858
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring