Vacatures

Plantmanager

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers in Brunssum zoeken wij een Plantmanager. Als Plantmanager op deze unieke fabriek in Brunssum heb je een veelzijdige rol en heb je een duidelijke visie waarmee je collega’s (c.a. 30 personen) weet te inspireren. Je zorgt ervoor dat het gehele productieproces optimaal verloopt en dat je de doelstelling weet te behalen. Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden zijn het leidinggeven aan de totale productieactiviteiten van de fabriek (vanaf grondstofvoorbereiding tot en met bakproces inclusief de expeditie). Voor het realiseren van de doelstellingen bepaal je de ontwikkelstrategie met business, investering -en onderhoudsplannen en begrotingen. Hierin ben je financieel verantwoordelijk en zorg je dat kosten en prestaties gemanaged zijn. Met als doel het realiseren van een zo groot mogelijk duurzaam rendement uit onze installaties. Tot slot draag je zorg voor de optimalisatie van de plantactiviteiten m.b.t. m.b.t. inzet personeel, communicatie, kwaliteit, grondstoffen, energie, HSE, enz. Kortom. Als Plant Manager ben jij de verbindende schakel tussen de verschillende afdelingen en werk je continu aan het verbeteren van de effectiviteit en efficiency van de fabriek.

Functie eisen

Ben jij degene die wij zoeken? Dan beschik je over hbo- of wo-werk- en -denkniveau en bij voorkeur een afgeronde opleiding richting werktuigbouwkunde of elektrotechniek. Daarnaast heb je goede kennis van de Engelse taal. Ook is het ontzettend belangrijk dat jij een people manager met stimulerend leiderschap bent. Je hebt ervaring in de procesindustrie en je hebt ervaring met multidisciplinair samenwerken.

Vacature nummer: 1690658
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring