Vacatures

Bestuiver

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers zoeken wij een bestuiver. Deze organisatie gelegen in de regio Roermond is onder andere gespecialiseerd in plantenteelt en het telen van groentezaden. De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in de kassen, vollegrond, tunnels, laboratoria en/of klimaatcellen. Als bestuiver ga jij werkzaamheden uitvoeren van handmatige bestuivingsprogramma’s.. Je maakt selecties van geschikte bloemen en handmatig breng je stuifmeel aan op de te bestuiven bloemen. Je werkt hierbij zeer nauwkeurig omdat het om fijne werkzaamheden gaat.

Functie eisen

Ben jij degene die wij zoeken? Dan beschik jij over een afgeronde Lbo+ of Mbo opleiding met bij voorkeur ervaring met werken in het groen. Je kunt goed overweg met Word, Excel en Outlook en het is van belang dat je minimaal vier ochtenden in de week én eventueel in het weekend beschikbaar bent. Als persoon ben jij iemand die erg nauwkeurig en verantwoordelijk is. Ook heb je een flexibele instelling wat betreft de werkzaamheden en de werktijden. Tot slot is het van belang dat je zowel zelfstandig als in teamverband kan werken en dat je een proactieve werkhouding hebt.

Vacature nummer: 1689524
Uren per week: 20.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring