Vacatures

Verkoper binnendienst

Functie omschrijving

Als verkoper binnendienst bij deze groothandel in verantwoord hout in de regio Roermond ben jij het visitekaartje van de vestiging. Je staat klanten en prospects telefonisch en persoonlijk te woord. Met jouw kennis van hout-, plaat- en bouwmaterialen aangevuld met jouw verkoop kwaliteiten ben jij de persoon die een zo goed mogelijke invulling kan geven aan de wensen van de klant. Jij durft kritische vragen te stellen, neemt eventuele twijfels weg en weet de deal te sluiten. Ook ben jij als verkoper binnendienst de onmisbare schakel tussen de klant en de vertegenwoordiger. Jij zorgt ervoor dat de vertegenwoordiger perfect voorbereid op pad kan gaan en mede door jou een andere grote deal kan sluiten. Je werkzaamheden bestaan daarnaast ook nog uit het bespreken, opmaken en afhandelen van offertes en orders, het uitwerken van aanvragen middels calculaties en offertes, het begeleiden en uitvoeren van de verkregen opdrachten, het invoeren van in- en verkooporders en het helpen van klanten aan de balie bij afwezigheid van je collega.

Functie eisen

Ben jij degene die wij zoeken? Jij hebt een natuurlijke drive om te scoren en bezit commerciële en klantgerichte vaardigheden. Jij bent iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Jij signaleert knelpunten en kansen in de werkprocessen rondom het telefonisch verkopen en doet voorstellen voor verbetering. Ook ben je zelfkritisch, je bent iemand die constant de prestaties wilt verbeteren. Jij beschikt over MBO werk- en denkniveau; Relevante werkervaring binnen de houthandel en/of bouwmaterialenhandel; Bezit uitstekende communicatieve vaardigheden.

Vacature nummer: 1688174
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring