Vacatures

Accountmanager

Functie omschrijving

Als Accountmanager bij onze relatie in Venlo ben je verantwoordelijk voor de verkoop van het assortiment in jouw aandachtsgebied. Je gaat actief aan de slag met het versterken en verbreden van de huidige klantrelaties en je verbindt nieuwe klanten aan het bedrijf. Door jouw perfecte voorbereiding en kritische vragen weet je precies wat er speelt bij de klant, waar de behoefte ligt en hoe je voor hen meerwaarde kunt creëren. Bij al deze werkzaamheden verlies je je eigen targets, maar zeker ook de strategie en de daarbij behorende doelen van de organisatie niet uit het oog. Verder houd je je bezig met: Het uitvoeren van het verkoopplan in jouw rayon, onder meer door onderstaande activiteiten: Onderhouden en optimaliseren van contacten met bestaande relaties en aangaan van nieuwe relaties ter uitbreiding van jouw klantenbestand. De basis van je activiteiten is groei, zowel bij bestaande klanten als bij nieuwe klanten. Het bezoeken van klanten, inventariseren van wensen en behoeften, bieden van oplossingen en vertalen in producten en diensten. Ook hetnoteren van orders (in softwarepakket of handmatig) en doorgeven aan de Verkoop Binnendienst, ter verdere afwikkeling. Hiervoor werk je nauw samen met je collega’s op de vestiging. Het aanbieden en bespreken van het door de binnendienst opgestelde contact en laten aanpassen bij afwijkingen.

Functie eisen

Ben jij degene die wij zoeken? Je bent representatief en met jouw uitstekende communicatieve vaardigheden ben jij hét visitekaartje voor onze relatie. Het spreekt voor zich dat je een natuurlijke drive hebt om te scoren en over commerciële,- en klantgerichte vaardigheden beschikt; dit kun je ook aantonen. Als jij deze competenties kan aanvullen met onderstaande, zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet! Een HBO werk- en denkniveau. Relevante en recente werkervaring in de buitendienst (B2B), bouwkundige kennis en sterke affiniteit met de bouw. Rijbewijs B.

Vacature nummer: 1686308
Uren per week: 0.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring