Vacatures

Technisch inkoper

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers zoeken wij een Technisch inkoper. Je bent de “spin in het web” van een projectorganisatie waarin alles draait om de kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid van te bestellen of nieuw te produceren materialen. Naast een breed palet van standaard oplossingen regel je maatwerkinkopen, met uiteenlopende technische specificaties, zodat een project tijdig kan worden opgeleverd. Aan de hand van interne orders overleg je dagelijks met de voorraadbeheerders en werkvoorbereiders. Hierbij is jouw prioriteit te zorgen voor tijdige levering van (kritische) materialen. Het analyseren (ontleden van de benodigde accommodatie onderdelen) en voorbereiden van productieorders behoort ook tot jouw werkzaamheden. Je organiseert en bewaakt de planning, doorlooptijd, bewerkingen, kwaliteit en transport. Ook voer je scherpe prijs onderhandelingen met leveranciers en evalueer je op levertijd, kwaliteit en serviceniveau. Leveranciersbeoordelingen zijn hier ook onderdeel van. Daarnaast bewaak en rapporteer je over voorraden van o.a. ruw materiaal en halffabricaten. Tot slot blijf je continu alert op verbetermogelijkheden in het inkoopproces en materiaalbeschikbaarheid. Het betreft een zelfstandige functie met veel eigen inbreng in een vernieuwende en groeiende internationale organisatie. De organisatie biedt je een uitdagende baan in een gemotiveerd team met informele werksfeer. Een goed salaris en een prima pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met regelingen voor opleiding, pensioen en reiskosten horen erbij.

Functie eisen

Ben jij degene die wij zoeken? Dan beschik je over een afgeronde HBO opleiding, richting technische bedrijfskunde liefst aangevuld met NEVI 1 en 2. Je beschikt over minimaal 3 jaar werkervaring met complexe inkoopprocessen bij voorkeur opgedaan in een industriële omgeving (metaalbewerkingsindustrie is een pré). Ook heb je ervaring met projectmanagement, werkvoorbereiding, logistieke, - en administratieve processen. Je hebt kennis van technische materiaaltoepassingen zoals aluminium, hout, staal, gietstukken en, - glas. Daarnaast heb je met automatisering en ervaring met inkoopprogramma’s en ERP systemen (Microsoft Dynamics AX is een pré). Je beheerst de /Engelse en Duitse taal, zowel mondeling als schriftelijk en je beschikt over de volgende competenties: overtuigend, planmatig, communicatie en stressbestendig.

Vacature nummer: 1679601
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring