Vacatures

Procesoperator

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers in de regio Roermond zoeken wij procesoperators! Als procesoperator bij deze organisatie ben jij, samen met je team, verantwoordelijk voor het gehele productieproces. Je voert zelfstandig werkzaamheden uit volgens de ARBO, veiligheids-, en milieunormen. Je werkt in 2-ploegendiensten en bent ook bereid om af en toe in de nacht te werken.Jij stuurt productie processen aan, je bent verantwoordelijk voor de procesvoortgang en grijpt in wanneer er afwijkingen worden geconstateerd. Ook neem je monsters en voer je kwaliteitscontroles uit. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor schoonmaakwerkzaamheden van productiemachines en of hulpmiddelen. Conform werkinstructies draag je zorg voor een correcte en tijdige administratieve afhandeling.

Functie eisen

Ben jij degene die wij zoeken? Om aan de slag te kunnen dien je te bezitten over een afgeronde Mbo opleiding en je affiniteit met de levensmiddelbranche!Jij bent een echte teamspeler en werkt zorgvuldig en resultaatgerichtDaarnaast ben je stressbestendig en hebt een flexibele instelling. Je bent gemotiveerd en hebt een echte aanpakkersmentaliteit.Ook ben jij bereid om in 2-ploegendiensten te werken.

Vacature nummer: 1672371
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring