Vacatures

Teamleider productie

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers in de regio Weert zijn wij op zoek naar een teamleider Productie. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de productie van houten onderdelen. Als fulltime teamleider productie geef je dagelijks leiding aan een team van productie- en magazijnmedewerkers Je stelt in samenspraak met de bedrijfsleider de productieplanning op en stuurt bij waar nodig. Je krijgt de kans het team verder te ontwikkelen en processen te verbeteren om zo de productiekwaliteit, efficiency en veiligheid naar een hoger niveau te brengen. Wil jij werken bij een bedrijf met een informele werksfeer en op zoek naar een uitdagende functie in een gezellig team waar volop ruimte is voor het inbrengen van eigen initiatief? Reageer dan snel en wij komen graag met je in contact.

Functie eisen

Je hebt MBO- werk en denkniveau ( bijvoorbeeld MTS) en affiniteit met techniek ( bij voorkeur met houtbewerking) in die zin dat je je snel het machinepark eigen kunt maken en daarna zelf klein onderhoud kunt doen en storingen kunt verhelpen. . Daarnaast heb je het vermogen deze kennis ook over te brengen op je collegae- productie/magazijnmedewerkers. We zijn op zoek naar een teamleider die middenin de operatie staat waarbij je 80% van de tijd operationeel bezig bent met de dagelijkse productie en 20% van de tijd oog hebt voor planning en overige administratieve taken. Je kunt doeltreffend communiceren en delegeren, bent gedreven, besluitvaardig, stressbestendig en klant- en servicegericht. Enige kennis van Excel is gewenst.

Vacature nummer: 1675961
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring