Vacatures

Financieel administratief medewerker

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers zoeken wij een financieel administratief medewerker. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de financiele administratie van deze organisatie. Je werkt planmatig en zelfstandig en gaat alleen voor het perfecte resultaat. Dagelijks houdt jij je bezig met diverse boekhoudkundige afstemmingen verzorgen, zoals intercompany rekeningen, sub administraties en grootboek, tussenrekeningen. Je zorgt voor de ondersteuning van projectadministraties van diverse entiteiten. Ook ben je actief betrokken bij het aanpassen/herinrichten van grootboekrekeningstelsels en je verleent ondersteuning bij het opstellen van managementrapportages. Daarnaast bereid je audits en controles voor en fungeer je als back up voor collega’s met betrekking tot de crediteuren en debiteurenadministraties. Tot slot ga jij je bezig houden met ad-hoc financiële/administratieve werkzaamheden.

Functie eisen

Ben jij degene die wij zoeken? Dan beschik je over een afgeronde MBO+/HBO (werk- en denkniveau richting bedrijfsadministratie) en enkele jaren relevante werkervaring in een vergelijkbare functie (must). Je bent enthousiast, proactief en in staat om procesverbeteringen te herkennen en te implementeren. Daarnaast ben je nauwkeurig, analytisch sterk, flexibel en heb je een no-nonsense mentaliteit. Je beheerst de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift en je hebt ervaring met MS-Office pakket en ERP systemen (bij voorkeur MS-Dynamics AX) (must).

Vacature nummer: 1675934
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring