Vacatures

Accountmanager

Functie omschrijving

Ben jij de ondernemende accountmanager met een passie voor de logistieke branche? Ben jij een echte netwerker en hunter met een hoge gunfactor? Onze opdrachtgever in Venlo is op zoek naar een Accountmanager New Business voor de regio Limburg. Als Accountmanager New Business ben je verantwoordelijk voor het actief verwerven van nieuwe opdrachtgevers in Limburg. Je bent scherp in het detecteren van commerciële kansen en hebt de juiste kennis en vaardigheden om deze te realiseren tot een succesvolle deal. Je bent in staat om een netwerk op te bouwen en actief te onderhouden, zowel in- als extern. Dagelijks houd jij je bezig met het ontwikkelen van accountplannen t.b.v. potentiële accounts en lever je maatwerkoplossingen aan nieuwe accounts. Je bouwt en onderhoudt een netwerk en je benadert potentiële accounts actief. Tot slot lever je een bijdrage aan het jaarlijkse Sales & Marketingplan.

Functie eisen

Ben jij degene die wij zoeken? Dan beschik je over een afgeronde HBO opleiding (pré Commerciele Economie) en heb je minimaal 1-2 jaar commerciële buitendienstervaring met bijhorend track record Ervaring in de logistieke dienstverlening. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord- en geschrift. Tot slot ben je pro-actief, creatief, commercieel, daadkrachtig en resultaatgericht.

Vacature nummer: 1675296
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring