Vacatures

HR assistent

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers in Venlo zijn wij op zoek naar een HR Assistent die het HR team in komt versterken. Als HR Assistant verzorg je de HR administratie, ondersteun je het HR team en ben je eerste aanspreekpunt voor verschillende vragen van medewerkers over de arbeidsvoorwaarden en regelingen. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een uitstekende dienstverlening op HR gebied. Ben jij communicatief vaardig, georganiseerd, stressbestendig en niet bang om een uitdaging aan te gaan? Dagelijks zul jij je bezig houden met het verzorgen van personeelsadministratie in het personeels-informatiesysteem (AFAS Profit) en het verzorgen van correspondentie en rapportages. Je beheert het tijdsregistratiesysteem (PROTIME) en je registreert het ziekteverzuim. Tot slot ben jij verantwoordelijk voor het bewaken van procedures en regelgeving.

Functie eisen

Ben jij degene die wij zoeken? Dan beschik je over minimaal een afgeronde opleiding op MBO-niveau in de richting HRM en heb je minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare omgeving / functie. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift. Je bent samenwerkingsgericht en flexibel. Ook ben je accuraat, discreet en zelfstandig. Tot slot is het van belang dat je kennis hebt van Microsoft Word en Excel.

Vacature nummer: 1675128
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring