Vacatures

Sales assistent

Functie omschrijving

Als sales assistent werk je tijdens het weekend op zaterdag en zondag en is het voor jouw de uitdaging om klanten de beste winkel ervaring te bezorgen. Jij gaat met de klant in gesprek om samen te kijken wat het beste bij ze past. Jij zorgt ervoor dat iedere klant met een lach op zijn gezicht de winkel verlaat. Ook is het jouw taak om ervoor te zorgen dat de winkel er op en top uitziet. Je verzorgt retouren, reserveringen en plaatst orders. Ook ben je verantwoordelijk voor het tijdig aanvullen van kleding in de winkel. Wil jij werken bij een toonaangevend kledingmerk binnen het Designer Outlet Center in Roermond. Waardoor je door de creaties altijd het gevoel hebt dat de zon een beetje schijnt ook tijdens de donkere dagen? In een team met collega’s waarbij je iedere dag iets nieuws leert en je in contact komt met mensen vanuit de hele wereld. Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

Functie eisen

Ben jij degene die wij zoeken? Dan beschik je over Mbo werk en denk niveau en heb je bij voorkeur ervaring binnen de retail, horeca of Customer Service. Je bent klantvriendelijk, een echte teamplayer en je bent commercieel ingesteld. Daarnaast heb je een energieke en vriendelijke uitstraling. Ook durf je initiatief te tonen. Tot slot heb je een sterke affiniteit met de modebranche.

Vacature nummer: 1675024
Uren per week: 16.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring