Vacatures

Orderpicker met Reachtruckcertificaat

Functie omschrijving

Voor een internationaal bedrijf, gevestigd in Weert, zijn wij op zoek naar een reachtruckchauffeur. Het magazijn bestaat uit een team van 10 - 15 medewerkers. Gezien de groei en drukte is er in het magazijn een extra vacature ontstaan. Het gaat om een structurele baan, met uitzicht op een langdurig dienstverband en een vast contract.Als reachtruckchauffeur ben je samen met je team verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens, het werken op een reachtruck, het picken van orders, het verwerken van je bezigheden in een ERP systeem en het schoonhouden van het magazijn. Binnen deze organisatie heb je veel contact met de verschillende afdelingen. Ben jij op zoek naar een verantwoordelijke baan met uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie eisen

Ben jij de reachtruckchauffeur die wij zoeken? Om aan de slag te gaan dien je te beschikken over kennis van logistieke warehouse processen en over een geldig reachtruckcertificaat. Ook beschik je over meer dan gemiddelde ervaring op de reachtruck. Daarnaast ben je flexibel, communicatief vaardig, een echte teamplayer en een echt aanpakker. Tot slot ben je op korte termijn beschikbaar.

Vacature nummer: 1672667
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring