Vacatures

SEA specialist

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers in Weert zoeken wij jou! Als SEA specialist ben jij de persoon verantwoordelijk voor alle marketing activiteiten binnen deze internationaal georiënteerde organisatie in de regio Weert. Jij mag je helemaal gaan storten op de strategie en uitvoering van SEA activiteiten. Ook ga jij de uitdaging aan om je nog meer te ontwikkelen op het gebied van Data Analytics en je houdt je bezig met dit vakgebied. Jij beheert en optimaliseert campagnes, meet de web statistieken en analyseert de verschillende online marketing acties. Data vertalen naar nuttige informatie is voor jou kinderspel. Je ontwikkelt en beheert dashboards voor diverse platformen en maakt rapportages voor diverse afdelingen. Op basis van jouw analyse doe je verbeter voorstellen gericht op conversie optimalisatie. Kennis delen met het team is iets dat jij leuk én belangrijk vindt. Ook ben jij verantwoordelijk voor het opzetten, onderhouden en optimaliseren van online marketing campagnes zoals Google, Bing en Facebook. Klinken te termen traffic, leads en conversie jou als muziek in de oren? Reageer dan snel!

Functie eisen

Jij hebt een Bachelor en/of Master Marketing Intelligence/Research, Econometrie of vergelijkbare opleiding afgerond en bij voorkeur meer dan 3 jaar werkervaring in deze rol. Je bent accuraat en voelt je verantwoordelijk voor de kwaliteit van het werk. Uiteraard ben je flexibel, analytisch sterk en weet je snel door te dringen tot de kern van een probleem. Jij beheerst Google Analytics en Google Ads en weet een keyword analyse te maken. Ook heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal en spreek je ook nog Duits, dan is dat helemaal top!

Vacature nummer: 1671963
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring