Vacatures

Supervisor Warehouse

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers in Venlo zoeken wij een Warehouse supervisor. In deze functie volg jij gedurende de dag de productiviteit en hier pas je de inzet van de mensen daarop aan. Je rapporteert kpi’s op gebied van veiligheid, kwaliteit, productiviteit aan de warehousemanager en bespreekt dit met zijn team. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor verbeterings- en efficiency voorstellen initiëren en implementeren. Je bent verantwoordelijk voor alle processen en weet d.m.v. de teamleads wat hier speelt. Om de controle te houden loop je iedere dag minimaal 2 keer langs alle afdelingen van het warehouse om met eigen ogen te zien of er bijzonderheden zijn. Ook ben je verantwoordelijk voor het fiatteren van de uren van het personeel (PEP) en je schakelt met het bedrijfsbureau omtrent dock- en waveplannig. Tot slot hou je een actielijst bij en zorg je voor een vaste agenda. De coaching van de senior teamleads behoort ook tot jouw verantwoordelijkheid.

Functie eisen

Ben jij degene die wij zoeken? Dan beschik je over een Mbo diploma met 2-3 jaar ervaring in een logistieke omgeving. Je bent beschikbaar voor onregelmatige diensten, doordeweeks en incidenteel op zaterdag. Daarnaast heb je eerder leidinggegeven aan een multicultureel team en vind je het een uitdaging om mee te bouwen aan het succes van een groeiend e-commerce bedrijf. Je bent resultaat gedreven, flexibel, creatief, ondernemend en kostenbewust. Tot slot kun je zelfstandig werken en ben je communicatief vaardig.

Vacature nummer: 1671871
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring