Vacatures

Technisch/commerciële binnendienst med.

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers in Roermond zoeken wij jou! Als technisch commercieel binnendienst medewerker ben jij het commerciële organisatietalent. Jij weet dat de klant altijd centraal staat en jij kunt ervoor zorgen dat de klant zich begrepen voelt. Binnen jouw businessunit heb jij veel vrijheden en deze brengen ook veel verantwoordelijkheden met zich mee. Het behalen van jouw targets is voor jou een enorme uitdaging die je niet uit de weg gaat. Jij bent iemand die ruimte creëert, openingen zoekt, begrip kan tonen en kansen weet te benutten wanneer deze zich voordoen. Het opereren binnen de technische markt is jou op het lijf geschreven.

Functie eisen

Ben jij degene die wij zoeken? Dan beschik jij over een afgeronde technische/commerciële opleiding op HBO niveau of een afgeronde MBO technisch commerciële opleiding met relevante werkervaring. Het is een pré wanneer je hebt ervaring en affiniteit met open aandrijvingen en/of lagers. Tot slot ben jij een organisatorisch en analytisch talent en communicatief zeer sterk.

Vacature nummer: 1671667
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring