Vacatures

Elektromonteur/storingsmonteur

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers zoeken wij een elektromonteur/storingsmonteur. Binnen deze wereldwijd opererende organisatie in Roggel ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor het verrichten van preventief en correctief elektrotechnisch onderhoud aan de procesinstallaties. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het traceren, oplossen en voorkomen van storingen in procesinstallaties, met de nadruk op besturingstechniek en PLC's. Daarnaast pleeg je preventief onderhoud aan de installaties. Het participeren in technische verbeterprojecten binnen de locatie behoort ook tot jouw werkzaamheden. Tot slot ben je verantwoordelijk voor het naleven van de (bedrijfs)reglementen ten aanzien van (voedsel) veiligheid, HACCP, hygiëne en milieu op de werkplek.

Functie eisen

Ben jij degene die wij zoeken? Dan beschik je over een afgeronde Mbo niveau 4 opleiding in de richting van Elektrotechniek. Daarnaast heb je relevante werkervaring en kennis/ervaring van PLC, ervaring in een technische dienst is een pré. Het is belangrijk dat je een brede interesse voor de raakvlakken van het vakgebied met andere disciplines hebt. En dat je bereid bent te werken in consignatiedienst. Je bent zowel zelfstandig als een teamspeler en je wil onderdeel uitmaken van een klein specialistisch team van collega’s. Daarnaast heb je zeer goede sociale en communicatieve vaardigheden, ook ben je resultaatgericht, pragmatisch en stressbestendig. Tot slot beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift. Ook heb je enige spreekvaardigheid in Engels en Duits.

Vacature nummer: 1668963
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring