Vacatures

X-dock medewerker

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een X-dock loodsmedewerker. De X-Dock is een zeer dynamische werkplek of omgeving waar alle handling activiteiten plaatsvinden die nodig zijn om de doorstroming van goederen, zowel nationaal als internationaal zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Een medewerker X-dock werkt in een vier ploegen dienst. Je vervult een proactieve rol binnen de afdeling X-Dock en je draagt zorg voor het correct en tijdig verrichten van alle voorkomende X-Dock werkzaamheden. Dagelijks ben je bezig met het opslaan c.q. overslaan van goederen in de loods met behulp van een heftruck en/of EPT. Je bent bezig met het laden en lossen van (inter)nationale wagens en je controleert de goederen op zichtbare schade. Tot slot handel je de papierstroom af.

Functie eisen

Ben jij degene die wij zoeken? Dan beschik je over Mbo niveau 2 of 3 en heb je ervaring in een soortgelijke functie. Ook heb je ervaring met het werken met een heftruck en ben je in het bezit van een heftruckcertificaat. Daarnaast is het van belang dat je een flexibele instelling hebt en bereid bent om te werken in ploegen. Tot slot kun je in teamverband werken en ben je stressbestendig.

Vacature nummer: 1668314
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring