Vacatures

Heftruckchauffeur

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers in Susteren zoeken wij een heftruckchauffeur. Als heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het verrichten van basis onderhoudswerkzaamheden. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan het optimaliseren en verbeteren van het productieproces. Het verplaatsen van grondstoffen met behulp van een heftruck met dubbele klem behoort ook tot jouw werkzaamheden. Verder zorg je voor het afvoeren van producten vanaf de productielijn en het op locatie leggen van producten op het buitenmagazijn. Tot slot draag je zorg voor het laden en lossen van vrachten.

Functie eisen

Lijkt deze functie iets? We zoeken een kandidaat met minimaal MBO 2 werk- en/of denkniveau. Daarnaast dien je in het bezit te zijn van een geldig heftruckcertificaat en is het een pré als je enige ervaring hebt met het rijden op een grote heftruck. Daarnaast ben je pro-actief en resultaatgericht met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Je kunt zelfstandig, nauwkeurig en gedisciplineerd kunnen werken. Je bent een enthousiaste teamplayer die collega’s weet te motiveren en de samenwerking bevordert. Tot slot ben je veiligheids- en kwaliteitsbewust met sterke interesse voor continu verbeteren.

Vacature nummer: 1666422
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring