Vacatures

Monteur WTB

Functie omschrijving

Als monteur zorg je voor het operationeel houden van de bedrijfsinstallaties, machines, (hulp)apparatuur en voorzieningen volgens gestelde doelen, (veiligheid)eisen en normen. Dit doe je op een dusdanige wijze dat een optimale beschikbaarheid en betrouwbaarheid gegarandeerd kan worden. De monteur voert alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden uit, preventief, inspectief en curatief. De monteur repareert, reviseert en brengt verbeteringen en aanpassingen aan, aan de productie- installaties, machines, transportsystemen en bijbehorende randapparatuur. Als monteur analyseer en verhelp je storingen en de onderzoekt de aard, omvang en herkomst van deze storingen aan de hand van storingsindicaties, waarnemingen en metingen. Op basis van deze analyse doe je concrete voorstellen om soortgelijke storingen te voorkomen.

Functie eisen

Minimaal een afgeronde MBO 3 niveau opleiding richting werktuigbouwkunde met de bereidheid tot het volgen van een MBO 4 opleiding. Een diploma op MBO 4 niveau is een absolute pre; Praktijkgerichte kennis en ervaring met machineonderhoud binnen een industriële omgeving; Ambitie om je te blijven ontwikkelen en je kennis te vergroten door middel van het volgen van relevante cursussen en opleidingen.

Vacature nummer: 1659790
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring