Vacatures

Manager EH&S veiligheidskundige

Functie omschrijving

In deze functie wil jij belangrijke projecten aanjagen en laten slagen. Je hebt visie en je wil je ideeën realiseren. Dit kun je waarmaken bij deze organisatie. Als toonaangevende producent van natuurlijke smaak- en kleurstoffen en ingrediënten voor de voedingsmiddelen industrie en met name voor de drankenindustrie, is jouw nieuwe werkgever op zoek naar mensen zoals jij, bereid om te doen wat nodig is en meer, om klanten en consumenten te inspireren. Gemotiveerde mensen die alleen het beste laten zien. Als veiligheidskundige is het jouw verantwoordelijkheid de Veiligheid en kwaliteit continu naar een hoger niveau te brengen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en beheren van beleid, procedures en instructies ten aanzien van veiligheid. Daarnaast geef je gevraagd en ongevraagd advies over de arbeidsveiligheid binnen de gehele plant, waarbij je tevens toeziet op de veiligheidsbeleving, veiligheidsgedrag en de veiligheidscultuur. Je bent verantwoordelijk voor een up to date RI&E, de Veiligheid & Gezondheidsplannen en ondersteunt en adviseert bij het opstellen en het uitvoeren hiervan. Ook ben je verantwoordelijk Je bent verantwoordelijk voor het beheren en onderhouden van het vergunningensysteem en plan je werkplek risico’s analyses in, deze voer je ook uit. Tot slot train je de medewerkers van diverse afdelingen in veiligheidszaken en maak je verbeterplannen op het gebied van veiligheid.

Functie eisen

Ben jij degene die wij zoeken? Dan beschik je over een Hbo/Wo werk-denkniveau. Ook beschik je over een HVK diploma of een vergelijkbare veiligheidsopleiding. Je hebt ruime ervaring en relevante werkervaring in een vergelijkbare functie en ervaring in de procesindustrie. Daarnaast ben je allround adviseur, initiatiefrijk, creatief, overtuigend en communicatief zeer sterk. Je hebt organisatiesensitiviteit, bent een verbetercoach en je kunt een verandering leiden. Daarnaast is het belangrijk dat je op de hoogte bent veranderingen en ontwikkelingen in de relevante Nederlandse en Europese wet-/regelgeving en normering. Tot slot beschik je over een goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift, Duits is een pré.

Vacature nummer: 1657388
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring