Vacatures

CNC Monteur

Functie omschrijving

Voor een opdrachtgever in Nieuw-Bergen zoeken wij een CNC monteur. In deze functie ga jij werken voor de afdeling machine & installatieonderhoud. Als monteur zorg je voor de instandhouding van het complete machinepark en alle verdere technische installaties. Je signaleert en lost technische problemen op en voert reparaties uit. Je werkzaamheden bestaan verder uit. Het verrichten van reparaties, vervangingen en verbeteringen aan gebouwen en faciliteiten. Je gaat op onderzoek naar de storing en je voert reparaties uit. Het uitvoeren van metingen aan de bewerkingsmachines ten behoeve van de machinenauwkeurigheid behoort ook tot jouw taken. Je voert technische projecten uit en je bent verantwoordelijk voor het manueel bedienen van de bewerkingscentra. Je bespreekt informatie en voortgang over jouw zaken met de operators, teamleiders en de productieleider. Daarnaast bespreek je specifieke machine informatie met de machineleveranciers. Tot slot ben je verantwoordelijk voor het aanmaken van een besteladvies met betrekking tot voorraad.

Functie eisen

Om succesvol te zijn als monteur, voldoe je aan de volgende eisen: Je hebt een technische MBO (niveau 4) opleiding afgerond of dit niveau dan wel door werkervaring verkregen. Daarnaast is het belangrijk dat je aanvullende cursussen gevolgd op het gebied van Elektrotechniek en Hydrauliek/pneumatiek. Je hebt ervaring met het meten van machines ten behoeve van de machinenauwkeurigheid en je hebt ervaring met het manueel bedienen van een bewerkingsmachine. Tot slot ben je vaardig in het spreken/lezen van de Engelse en Duitse taal.

Vacature nummer: 1656850
Uren per week: 37.83
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring