Vacatures

Inside Sales Medewerker

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers in Venlo zoeken wij een Inside Sales medewerker. In deze functie vervul je een proactieve rol binnen het team. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het verzorgen van een adequate opvolging van aanvragen en afgeven van spot-quotes. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van offertes/spot-quotes en registratie van resultaten. Het leggen van contact met potentiële klanten (telefonisch) behoort ook tot jouw werkzaamheden. Je zorgt voor de registratie & follow up van spot-quotes en sales leads. Tot slot behoort het klantbeheer en eigenaarschap ten behoeve van de gemaakte quotes en offertes ook tot jouw takenpakket.

Functie eisen

Ben jij degene die wij zoeken? Dan beschik jij over Mbo werk- en denkniveau. Je bent een teamplayer, proactief en stelt het belang van de klant centraal. Je hebt uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden. Tot slot beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, Duits is een pre. Ook is ervaring binnen de logistieke ervaring een pré.

Vacature nummer: 1653172
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring