Vacatures

Supervisor

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers in de omgeving van Venlo zoeken wij een supervisor in de logistiek. In deze functie zal jij je bezig houden met het leiden van 10 tot 20 werknemers. Het maken van de werkplanning en de vakantieplanning hoort hier ook bij. Je bent verantwoordelijk voor het verlopen van de planning en je stelt de prio’s samen voor jouw team. Het behouden van de hoge kwaliteit en snelheid van de procedures behoort ook tot jouw taken. Je stelt order samen voor klanten en je zorgt ervoor dat de voorraad altijd goed gevuld is. Tot slot ondersteun jij je team waar nodig.

Functie eisen

Ben jij degene die wij zoeken? Dan heb jij ervaring in een gelijke functie en wil jij jouw vaardigheden verder ontwikkelen in een professionele omgeving. Daarnaast kun je goed met targets werken, ben je zelfstandig en precies in je werk. Woorden die bij jou passen zijn: georganiseerd, betrouwbaar, flexibel, assertief, stressbestendig. Tot slot vind je het geen probleem om in ploegen te werken. Om met interne te communiceren is het belangrijk dat je de Nederlandse, Duitse of Engelse taal vloeiend spreekt.

Vacature nummer: 1653170
Uren per week: 45.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring