Vacatures

Import Planner

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers in Swalmen zoeken wij een Import Planner Oostenrijk. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het begeleiden van transportopdrachten. Daarnaast verzorg je de dossieradministratie. De taken die hierbij horen zijn het werven en registreren van de opdrachten. Je instrueert de chauffeurs middels chauffeursopdrachten en je verzorgt de benodigde documenten. Je controleert uitgevoerde transportopdrachten en indien nodig verzamel en verwerk je de administratiegegevens. Je meldt ernstige onregelmatigheden aan de hoofplanner/ Tot slot zoek je naar geschikte retourladingen. Deze functie brengt veel verantwoordelijkheden met zich mee. Je draagt zorg voor een efficiënte tijdsbesteding en uitvoering van de bovenstaande taken. Je bewaakt de targets en de formulieren/vrachtbrieven. Correct klantenbeheer en geheimhouding behoort ook tot jouw verantwoordelijkheden.

Functie eisen

Ben jij degene die wij zoeken? Dan beschik je over een afgeronde Mbo opleiding richting de logistiek. Je hebt kennis van de Microsoft Office pakketten en je beschikt over goede commerciële vaardigheden. Je kunt jezelf goed uitdrukken en je mening goed verwoorden. Stressbestendigheid is ontzettend belangrijk. Je beheerst de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift en je beschikt over een Rijbewijs B. Tot slot is het belangrijk dat je kennis hebt van bijzonderheden Wagenpark, Rijtijdenwetgeving en het wegennet van West-Europese landen.

Vacature nummer: 1641545
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring