Vacatures

Allround logistiek medewerker

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers in Echt zoeken wij Allround Logistieke Medewerkers. Als logistiek medewerker is elke dag anders. Waar je de ene dag bezig bent met het sorteren van onze post op wijkniveau, ben je de dag erop met een bus onderweg om pakketten af te leveren. Ook kan het voorkomen dat je de post op de juiste volgorde stapelt en in de bussen laadt of dat je daadwerkelijk de wijken in gaat om post te bezorgen. Jij bent de logistieke duizendpoot die kan worden ingezet waar je het hardst nodig bent. Wij bieden jou een afwisselende baan waar je op verschillende punten van ons logistieke proces zult meedraaien. Je werkt in een gezellig team dat graag de handen uit de mouwen steekt. Daarnaast bieden we jou een functie van minimaal 70 uur per maand waar meer uren bespreekbaar zijn.

Functie eisen

Ben jij de logistieke topper die wij zoeken? Omdat je veel zult lopen, pakketten in- en uit laad en daarnaast zware kratten door ons magazijn verplaats is het belangrijk dat je fysiek fit bent. Daarnaast ben je minimaal twee jaar in het bezit van een Rijbewijs B waar ervaring met het rijden in een grote bestelbus, zoals een Volkswagen Crafter, een pré is. Je bent flexibel inzetbaar van maandag t/m zaterdag van 07.00 tot 23.00 uur. Het werkrooster wordt in overleg met jou bepaald. Het allerbelangrijkste is dat jij een echte aanpakker bent die collegialiteit hoog in het vaandel heeft staan.

Vacature nummer: 1640112
Uren per week: 20.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring