Vacatures

Machine operator

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers in Nieuw Bergen zoeken wij een technisch operator. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het zodanig uitvoeren van operationele productiewerkzaamheden zodat producten in kwantitatieve en kwalitatieve zin voldoen aan de gestelde eisen. De taken die hierbij horen zijn: Het opspannen van producten en het laten bewerken van deze producten door CNC machines. Je verricht eventuele addinitionele werkzaakheden zoals ontbramen, slijpen, afpersen, controles etc. Je verricht voorgeschreven metingen volgens meetstaten en vult deze meetstaten en productiedagstaten in. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het conserveren en inpakken van producten aan de hand van de vooropgestelde voorschriften. Je brengt labels aan en je schakelt de teamleider in wanneer je afwijkingen constateert. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en kwantiteit van de producten. Tot slot voer je dagelijks onderhoud uit aan de machines en controleer je de slijtage.

Functie eisen

Ben jij degene die wij zoeken? Dan beschik jij over Vmbo niveau richting metaal. Daarnaast heb je de volgende cursussen gevolgd: CNC Frezer I en II, CNC Verspanen, basis Technisch tekening lezen, ISO programmering en Bediening Fanuc besturing. Je beschikt over minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie en heb je basiskennis van kwaliteits- en milieumanagementsystemen.

Vacature nummer: 1629767
Uren per week: 37.50
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring