Vacatures

Walser

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers in Venlo zijn wij op zoek naar een walser. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het snijden van laskantvoorbewerkingen aan platen m.b.v. snijbrander. Je gaat je bezig houden met het walsen van rompen volgens aangegeven nauwkeurigheid. Ook ga je hechtlassen aanbrengen voor nabewerking. Je treft voorbereidingen ten behoeve van laswerkzaamheden zoals reinigen, slijpen of anders. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het samenstellen van onderdelen t.b.v. afbouw van apparaten volgens tekening. Je assisteert samenstellers bij samenstelwerkzaamheden van eindproduct en je draagt zorg voor een schone en opgeruimde werkplek. Het afwerken van onderdelen of eindproducten waarbij schilderen tot de mogelijkheden behoort, behoort ook tot jouw takenpakket. Je registreert heatnummers op de daarvoor geschikte formulieren en je registreert maatvoering op de bijbehorende controleformulieren. Je brengt stempels aan in onderdelen en controleert deze. Daarnaast registreer je gebruikte uren per order en verricht je eenvoudige onderhoudswerkzaamheden aan de platenwals en snijapparatuur. Bij deze veelzijdige functie ben je ook verantwoordelijk voor het laden en lossen van materialen en voer je alle voorkomende en in redelijkheid opgedragen werkzaamheden.

Functie eisen

Ben jij degene die wij zoeken? Dan dien je te beschikken over Mbo constuctiebankwerken niveau 2 eventueel aangevuld met lascursussen. Je moet technische tekeningen kunnen lezen en begrijpen. Daarnaast is het ook belangrijk dat je de Duitse taal beheerst in woord en dat je bereid bent om aan de kwaliteitseisen te voldoen. Je dient te beschikken over voldoende sociale en communicatieve vaardigheden. Ook kun jij goed individueel en in teamverband werken. Tot slot ben je bereid om in rooster te werken.

Vacature nummer: 1637197
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring