Vacatures

Expediteur / Planner

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers in Venlo zoeken wij een expediteur/planner. Binnen dit bedrijf hechten ze er veel waarde aan ondernemerschap, flexibiliteit en teamwork. Het succes in de functie hangt grotendeels af van jouw vermogen om relaties zowel intern als extern op te bouwen, te ontwikkelen en te onderhouden. Daarnaast is het belangrijk dat je proactief bent en over goede communicatieve vaardigheden beschikt. Het werk vereist dat je gestructureerd, gedreven en ondernemend bent, zodat je in staat bent om belangrijke beslissingen te nemen als dat nodig is. Tot slot zijn teamwork en een gezonde dosis humor essentieel.

Functie eisen

Ben jij degene die wij zoeken? Dan heb jij ervaring en kennis van planningen en ben je een netwerker. Je bent resultaat gedreven en hebt ervaring met het in- en verkopen van transport. Daarnaast ben je betrouwbaar en heb je een servicegerichte instelling. Je bent in staat om te zoeken naar creatieve oplossingen voor onze klanten. Je hebt een goede geografische kennis en je beheerst de Engelse en/of Duitse taal in zowel woord als geschrift. Ook is het belangrijk dat je goed samen kunt werken. Je gaat in een hectische omgeving werken waarbij je moet multitasken. Het is van belang dat je het overzicht hierbij niet uit het ook verliest. Jij past in dit bedrijf wanneer je nieuwsgierig bent en graag nieuwe dingen leert. Je bent ambitieus en je hebt een flexibele instelling. Tot slot is het ontzettend belangrijk dat je stressbestendig bent.

Vacature nummer: 1635268
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring