Vacatures

Warehouse medewerker - twee ploegen

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers zoeken wij warehouse medewerkers. Je werkzaamheden vinden plaats in een deels geconditioneerde Warehouse van 18.000 m2. Onze opdrachtgever en jouw nieuwe werkgever is gespecialiseerd in geconditioneerde levensmiddelen. Wegens deze specialisatie werk je volgens de principes van het kwaliteitssysteem BRC Storage & Distribution, hierbij staan hygiëne, (temperatuur)controle en voedselveiligheid voorop. Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het laden en lossen van voornamelijk geconditioneerde goederen met behulp van een Elektrische Pallettruck (of heftruck). Ook zul je je bezig houden met het laden en lossen van containers. Daarnaast behoort orderpicken tot een van jouw taken. Indien je in het bezit bent van een CE-rijbewijs, word je ook nog ingezet op rangeerwerkzaamheden.

Functie eisen

Ben jij degene die wij zoeken? Om aan de slag te gaan als warehouse medewerker dien je te beschikken over Mbo werk- en denkniveau. Daarnaast dien je minimaal twee jaar ervaring te hebben in de logistiek. Als warehouse medewerker beheers je de Nederlandse taal goed en kun je je goed verstaanbaar kunnen maken in het Duits en Engels vanwege de internationale chauffeurs die komen laden of lossen. Je bent in staat nauwkeurig en efficiënt te werken, zowel zelfstandig als in dienstverband. Ben je in het bezit van een CE-rijbewijs? Dan is dit een meerwaarde voor deze functie.

Vacature nummer: 1632945
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring