Vacatures

CNC Operator Automotive

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers in Nieuw-Bergen zoeken wij een Operator (CNC) Automotive. Onze opdrachtgever en jouw nieuwe werkgever is een specialist in aluminium zandgieten met meer dan 65 jaar ervaring. Het is een organisatie die onderdelen maakt voor Daimler, Porsche, Volvo, DAF, Audi, Remeha, en nog vele andere grote merken in de auto- en verwarmingsindustrie. Als operator ben je verantwoordelijk voor jouw machine en jouw product, dat jij die dag zelfstandig bewerkt. Je werkt samen met je collega’s in een hal waar veel moderne CNC gestuurde machines staan. Jij bedient de machines en lost kleine storingen op en je bewerkt aluminium onderdelen door middel van afbramen, slijpen, schuren en reinigen. Daarnaast voer je niet alleen visuele kwaliteitscontroles uit maar ook meetcontroles. Dit doe je o.a. met een schuifmaat en een micrometer. Tot slot monteer en verpak je de onderdelen netjes, zodat deze naar de klant verstuurd kunnen worden en werk je samen met een team van specialisten.

Functie eisen

Ben jij iemand met technisch inzicht, iemand die snel leert, proactief is en niet kan wachten om al met een volgend product aan de slag te gaan? Dan is deze functie wellicht iets voor jou. Om aan de slag te gaan in deze functie dien je ervaring te hebben met meettechniek of bereid zijn om dit te leren. Je vindt het geen probleem om te werken in 3 ploegen en je beschikt over eigen vervoer. Tot slot beheers je de Nederlandse, Duitse of de Engelse taal. Wat kun je verwachten? Met deze functie bieden wij jou een job met opleidingsmogelijkheden.Voor een van onze opdrachtgevers in Nieuw-Bergen zoeken wij een Operator (CNC) Automotive. Onze opdrachtgever en jouw nieuwe werkgever is een specialist in aluminium zandgieten met meer dan 65 jaar ervaring. Het is een organisatie die onderdelen maakt voor Daimler, Porsche, Volvo, DAF, Audi, Remeha, en nog vele andere grote merken in de auto- en verwarmingsindustrie. Als operator ben je verantwoordelijk voor jouw machine en jouw product, dat jij die dag zelfstandig bewerkt. Je werkt samen met je collega’s in een hal waar veel moderne CNC gestuurde machines staan. Jij bedient de machines en lost kleine storingen op en je bewerkt aluminium onderdelen door middel van afbramen, slijpen, schuren en reinigen. Daarnaast voer je niet alleen visuele kwaliteitscontroles uit maar ook meetcontroles. Dit doe je o.a. met een schuifmaat en een micrometer. Tot slot monteer en verpak je de onderdelen netjes, zodat deze naar de klant verstuurd kunnen worden en werk je samen met een team van specialisten.

Vacature nummer: 1630478
Uren per week: 37.50
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring