Vacatures

Medewerker Montage

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers, gevestigd in Venlo, Budel of Arnhem zoeken wij montagemedewerkers! Als montagemedewerker werk je in een team van 5 collega’s, regelmatig met meerdere teams op 1 project. Je reist naar verschillende locaties door heel Europa, voor kleine feesten tot grote internationale projecten bouw je samen met je collega’s structuren op en af. Dit is echt team werk! Naast het gebruik van handgereedschappen wordt er ook materieel zoals een hoogwerker, heftruck en kraan gebruikt.Wij zijn op zoek naar Medewerkers Montage met verschillende achtergronden. Zo zoeken we kandidaten met een bouwkundige achtergrond, maar ook kandidaten met ervaring in timmerwerk en/of montage. Ben jij een echte aanpakker en is dit werk je op het lijf geschreven!

Functie eisen

Voor een van onze opdrachtgevers, gevestigd in Venlo, Budel of Arnhem zoeken wij montagemedewerkers! Als montagemedewerker werk je in een team van 5 collega’s, regelmatig met meerdere teams op 1 project. Je reist naar verschillende locaties door heel Europa, voor kleine feesten tot grote internationale projecten bouw je samen met je collega’s structuren op en af. Dit is echt team werk! Naast het gebruik van handgereedschappen wordt er ook materieel zoals een hoogwerker, heftruck en kraan gebruikt.Wij zijn op zoek naar Medewerkers Montage met verschillende achtergronden. Zo zoeken we kandidaten met een bouwkundige achtergrond, maar ook kandidaten met ervaring in timmerwerk en/of montage. Ben jij een echte aanpakker en is dit werk je op het lijf geschreven!Ben jij degene die wij zoeken? Dan beschik je over minimaal vmbo-niveau (talenkennis is een pré). Je hebt bouwkundig inzicht en ervaring in montagewerk/timmerwerk. Je bent in het bezit van een auto en rijbewijs B. Je bent een echte aanpakker en niet bang om je handen uit je mouwen te steken. Je bent geschikt voor fysiek zwaar werk en je bent flexibel en bereid om te overnachten in het buitenland. Tot slot ben je bereid om interne opleidingen zoals B-VCA, heftruckcertificaat en hoogwerker te halen.

Vacature nummer: 1621346
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring