Vacatures

Allround technisch medewerker

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers in Venlo zoeken wij een allround technisch medewerker. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en bijhouden van terrein en gebouw. Daarnaast zorg je voor de uitgifte van reservematerialen en registratie/voorraadbeheer. Je leest tachografen uit en je voert kleine technische werkzaamheden uit aan trucks. Het schoonmaken en gereed maken van de trucks voor verkoop behoort ook tot jouw werkzaamheden. Tot slot ben je verantwoordelijk voor de controle en inspectie van het wagenpark.

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar een sociale terreinbeheerder met een positieve uitstraling. Een allround aanpakker. Daarnaast heb je een goede kennis van de Nederlandse, Duitse en/of Engelse taal, het spreken van de Roemeense taal is een pre. Ook heb je een C-rijbewijs. Je functioneert goed in teamverband en kunt zelfstandig aan de slag, verder werk je oplossingsgericht en ben je bent van nature stressbestendig. Let op: in deze functie werk je ook op zaterdag. Daar krijg je natuurlijk dan wel een andere dag in de week voor gecompenseerd.

Vacature nummer: 1621329
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring