Vacatures

Werkvoorbereider/Inkoper

Functie omschrijving

Als Werkvoorbereider / Planner ben jij de gepassioneerde en resultaatgerichte sleutelfunctionaris binnen onze onderneming. Samen met de manager productie ben jij zowel het productietechnische als logistieke geweten van zowel onze eigen productie alsmede de activiteiten bij leveranciers en opdrachtgevers. Je vertaald de afspraken met klanten naar realistische plannen en milestones, volgt deze ook op en stuurt daar waar nodig bij. Daarnaast ben je creatief in het bedenken van efficiëntere productiemethoden, kwaliteitsverbetering en het organiseren van alle serviceactiviteiten in het veld. Verder zijn de aandachtspunten van je functie o.a.: Je bent in staat om zelfstandig de productieplanning in Ridder iQ in te geven en te optimaliseren, de daaruit voortkomende behoeftes te concretiseren rekening houdend met de specifieke regels en voorschriften binnen de voedingsmiddelen industrie. De ontstane behoeftes vertalen naar inkoopopdrachten inclusief de daarbij behorende documentatie. In een helicopterview het gehele speelveld te overzien en van daaruit tijdig bij te sturen. Je bent innovatief, servicegericht en praktisch ingesteld en je denkt van daaruit graag mee in oplossingen en vernieuwing. Tot slot ben je in staat om alles wat je doet transparant te maken en logisch weer te geven waardoor anderen graag naar je luisteren.

Functie eisen

Ben jij degene die wij zoeken? Dan ben jij bekend met BSc Mechanical Engineering of Logistics of een soortgelijke opleiding. Je hebt ervaring met machine- en apparatenbouw, je hebt kennis van de maakindustrie en interesse in Logistiek en Inkoop. Daarnaast ben je een sterke communicator en oplossingsgericht. Ervaring in de voedingsmiddelenindustrie is een pré. Ambitieuze schoolverlaters/starters worden verzocht om indien ze belangstelling hebben ook op deze vacature te reageren.

Vacature nummer: 1619997
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring