Vacatures

Mechanical Engineer

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers in Belfeld zoeken wij een Mechanical Engineer. Als Engineer ben jij de gepassioneerde, resultaatgerichte techneut binnen onze onderneming. Samen met een aantal medewerkers ben jij het technisch geweten zowel intern als naar onze opdrachtgevers. Je vertaald de klant wensen naar technische oplossingen, bent creatief en kunt kosteneffectief ontwerpen. Een greep uit de dagelijkse werkzaamheden: Het zelfstandig te ontwerpen, construeren en technical data packages samenstellen voor mechanische constructies en machines voor de voedingsmiddelen industrie. Je voert zelfstandig technische berekeningen uit om jouw ontwerpen te dimensioneren en te toetsen. Je werkt mee aan het aanpassen of verbeteren van bestaande ontwerpen en installaties. Je stelt (pre sales) lay-outs op in samenspraak met sales of met de opdrachtgever. Je werkt met 3D ontwerppakketten en deze vertaal je naar 2D productietekeningen en bijbehorende procedures en instructies. Tot slot lever je graag je bijdrage aan de klant documentatie in de vorm van technische manuals en onderhoudsinstructies.

Functie eisen

Ben jij degene die wij zoeken? Dan ben je innovatief, servicegericht en praktisch ingesteld en denkt van daaruit graag mee in oplossingen en vernieuwing. Jij bent bekend met BSc Mechanical Engineering, Mechatronica of een soortgelijke opleiding. Je hebt ervaring met machine- en apparatenbouw, Solidworks en/of Autocad. Daarnaast heb je kennis van de maakindustrie en je hebt interesse in IT en elektrotechniek. Ervaring in de voedingsmiddelenindustrie is een pré.

Vacature nummer: 1619951
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring