Vacatures

Commercieel medewerker binnendienst

Functie omschrijving

Voor een opdrachtgever in Nettetal zijn wij op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het tijdig, juist en volledig inwerken van verkoop- en telefonische orders. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verzorgen en bewaken van een optimaal verzending- en factureringsproces van alle verkooporders binnen/op de daarvoor gestelde tijden. Het aannemen, verwerken en bewaken van handmatige- en internet verkooporders behoort ook tot jouw dagelijkse werkzaamheden. Je draagt zorg voor een juiste en volledige vastlegging van klantgegevens en voor een tijdige en soepele verwerking van orders die via de diverse verzendmethodes worden verstuurd. Je levert paklijsten/pakbonnen en overige benodigde documentatie ten behoeve van het magazijn aan en factureert de verkooporders. In deze functie rapporteer je aan de operationeel manager.

Functie eisen

Lijkt deze functie je iets? Om in aanmerking te komen dien je minimaal 1 a 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie te hebben en bij voorkeur in de automotive branche. Je bent commercieel ingesteld, communicatief vaardig, resultaatgericht en bovenal een echte doorzetter die zich niet snel van de wijs laat brengen. Je neemt veel eigen initiatief, bent overtuigend en hebt technisch inzicht. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden op het gebied van de Nederlandse en Engelse taal. Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in Duits is vereist.

Vacature nummer: 1619264
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring