Vacatures

Facility Manager

Functie omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers in Venlo zijn wij op zoek naar een Facility Manager. In deze functie ben je verantwoordelijk voor inkoop, beheer en onderhoud van alle niet transport gerelateerde producten om: optimaal klanten te bedienen, adequaat overige inkoop en algehele veiligheid te verzorgen. Hierbij rekening houdend met de kwaliteits- en milieuaspecten welke binnen de organisatie beleidsmatig zijn opgesteld. Kortom: Je ondersteunt alle medewerkers in de dagelijkse werkmiddelen, een goede en veilige werkomgeving en je bent mede daardoor verantwoordelijk voor de algehele procesgang binnen de organisatie.

Functie eisen

Om aan de slag te kunnen dien je te beschikken over een afgeronde opleiding op Mbo niveau bij voorkeur richting Bedrijfskunde/Informatica/Techniek/Facility Management. Daarnaast heb je bedrijfskundig inzicht en ben je een echte teamplayer. je hebt een servicegerichte, hands-on instelling en bent communicatief ingesteld. Je combineert zorgvuldig met daadkracht. Naast uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal spreek je bij voorkeur ook Duits. Tot slot heb je kennis van projectmanagement en heb je affiniteit met techniek.

Vacature nummer: 1617341
Uren per week: 40.00
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring