Vacatures

E-monteur

Functie omschrijving

Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een E-monteur. In de functie van E-monteur onderzoek, lokaliseer en verhelp je storingen op elektrotechnisch en mechanisch gebied aan de hand van visuele waarnemingen, procesbeschrijving, principeschema’s, procesgegevens en/of meetresultaten. Je zoekt naar duurzame oplossingen en voert deze in overleg met productie en/of technische dienst door. Je zorgt voor het operationeel houden van de bedrijfsinstallaties, machines, (hulp)apparatuur en voorzieningen volgens gestelde doelen, (veiligheid)eisen en normen. Dit doe je op een dusdanige wijze dat een optimale beschikbaarheid en betrouwbaarheid gegarandeerd kan worden.

Functie eisen

Je hebt een opleiding op minimaal MBO 4 Electrotechniek of Mechatronica of vergelijkbaar niveau; Naast je Electro kennis heb je gedegen technische inzicht en affiniteit met Werktuigbouwkunde door ervaring en/of cursus; Je voelt je thuis op het dynamische speelveld van de storingsdienst en je bent bereid in ploegen te werken. Hierdoor ben je in staat situaties zelfstandig in te schatten en prioriteiten te stellen. De volgende competenties maken deel uit van jouw DNA: creativiteit, initiatief, klantgerichtheid, resultaatgerichtheid, stressbestendigheid en goede communicatie; Bereidheid tot het werken in een 5-ploegenrooster.

Vacature nummer: 1585942
Uren per week: 33.67
Telefoon: 077 - 763 04 05
E-mail: cr@enjob.nl
‹ Terug naar overzicht
Direct solliciteren

Solliciteren

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring