BEN JIJ 45plus EN WERKZOEKEND? 

 

ENJOB biedt hulp! 

 

ENJOB Personseelsdiensten biedt een uniek concept, bedacht om 45plus werklozen te helpen bij de zoektocht naar een nieuwe job.

 

De werkloosheid onder 45plussers is groot en het blijkt vaak een bijzonder moeilijke opgave om weer aan de slag te komen. Dit resulteert vaak in een slopende weg van afwijzingen en ontwijkende, stereotype antwoorden die moedeloosheid en frustratie veroorzaken. De redenen van baanverlies zijn uiteenlopend, wat bestaande arbeidsbemiddeling tot een lastige opgave maakt. 

 

Wij komen met een nieuwe aanpak. We bieden jou, als werkzoekende, ondersteuning op een inspirerende manier. Samen met een kleine groep van 8 kandidaten gaan we je zelfredzaamheid vergroten, je talent, passie en kracht bij je zelf opzoeken. We gaan met Elevator-Pitch aan de slag en oefenen je sollicitatie gesprek. Maar ook LinkedIn en Personal Branding komen aan bod. Kortom, we geven je allerlei handvaten, zelfvertrouwen en kracht om op de veranderende arbeidsmarkt je weg te vinden en je staande te houden.

 

Het traject duurt twaalf weken en is uitsluitend bedoeld voor 45plussers die werkloos zijn. Wij bieden dit traject aan voor 45 euro. Wij stellen onze ruimtes, mensen en al het lesmateriaal beschikbaar om jullie zo goed mogelijk te begeleiden. 


In zes sessies van twee uur doorloop je een inspirerend traject. De sessies vinden plaats op donderdag (om de 14 dagen) van 15:00 tot 17:00 uur op ons hoofdkantoor in Venlo.


Samen halen we MEER RENDEMENT UIT 45+ TALENT! 

Ik geloof er in, jij ook?

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met projectmanager Ceciel Hermans via c.hermans@enjob.nl

 

 

 Wat is je talent? – Wat is je kracht? – Wat is je passie? - Ik heb een brede mensenkennis – Ik kan collega’s coachen met natuurlijk gezag – Ik heb meer intuïtie en wijsheid ontwikkeld - Zelfkennis is ook kennis - Ik ben loyaal - Ik ben de investering meer dan waard – Ik heb ruime werkervaring – Ik kan goed relativeren - Ik heb levenservaring – Ik ben gemotiveerd – Ik ben bestand tegen stress – Ik ben blij met de geboden kans – Ik ben direct beschikbaar – Ik ben geen jobhopper – De werkgever krijgt via UWV/Gemeente financiële voordelen subsidies

 

© 2013 ENJOB Personeelsdiensten BV | Telefoon: 077-7630 405 | Kvk-nummer 58265007 | RSIN/Fi-nummer 852952697 | Privacyverklaring